Test Bank For Professional Issues In Nursing Challenges And Opportunities 3rd Edition By Huston

$30.00

Description

INSTANT DOWNLOAD

 

Professional issues in Nursing Challenges and Opportunities 3rd Edition By Huston – Test Bank

1. A nursing instructor is describing benchmarking to a group of students. Which of the following would the instructor include in the description?
  A) The process of translating research findings into useful interventions for practice
  B) Identification of the business methods of successful companies to use their approach as the gold standard and replicating and refining those methods
  C) The use of evidence-based statements by practitioners and patients to make high-quality decisions in specific health care situations
  D) A statistical tool used to determine the validity of evidence-based approaches to decision making
  Ans: B

 

 

2. Which of the following would be important for a nurse to keep in mind when preparing to implement an evidence-based approach to care?
  A) Need for integration of best research evidence with clinical expertise and patient values in making decisions about the health care of patients
  B) Use primarily by health care members who have achieved graduate degrees and advanced training in research techniques
  C) Necessity of significantly more time and expense for implementation than simply following best practices
  D) Lack of appropriate opportunities for patients to have input into decision making about their care
  Ans: A

 

 

3. Which of the following strategies best supports the creation of an organizational culture that promotes the identification and implementation of evidence-based practice?
  A) Nurses are given incentives such as time off from their shift to go to the facility’s library to consult with the librarian about accessing possible studies.
  B) The designation of a specialized title for nurses who have been positively singled out by patients in hospital patient-satisfaction surveys
  C) Nurses are instructed not to deviate from established policies and procedures in performing care so as to reduce personal and institutional legal liability.
  D) A free child-care service is created within the hospital so that nurses are able to work additional shifts without the stress of finding high-quality child care.
  Ans: A

 

 

4. Which of the following best reflects the accountability of health care providers today related to evidence-based practice?
  A) Showing that the care they provide is the least expensive option that meets minimum required outcomes
  B) Knowing and following the best-practice standards in place at the time they completed their initial licensure examination for entry into their profession
  C) Having knowledge of and implementing the most effective and reliable evidence-based approaches to care
  D) Conducting research to determine what constitutes best practices in the institution in which they work
  Ans: C

 

 

5. Which of the following questions would be most appropriate for a nurse to ask in the spirit of looking for opportunities to improve nursing practice and patient outcomes through evidence-based practice?
  A) How many patients can the average nurse care for on a medical-surgical hospital unit before quality of care is compromised?
  B) Should nurses join professional associations to foster unity within the profession?
  C) Which medical supply company offers the greatest price discount on high-volume purchases of IV tubing?
  D) What continuing-education courses am I most interested in for self-renewal?
  Ans: A

 

 

6. When reviewing a research article, the nurse notes that a randomized controlled trial (RCT) was used. The nurse needs to keep in mind that this type of research
  A) Is often considered the gold standard of clinical research evidence
  B) Yields very limited evidence regarding the results of several similar studies
  C) Is the most common research methodology used in nursing studies
  D) Is more commonly a tradition-based approach
  Ans: A

 

 

7. A nurse uses the National Guideline Clearinghouse as a resource based on the rationale that this source
  A) Conducts best-practices clinical research on diseases with the highest morbidity and mortality in the United States
  B) Offers providers practice guidelines developed through systematic searches and reviews of research literature and scientific evidence
  C) Provides consumers with report-card-type information about a provider’s credentials and malpractice records
  D) Is the most significant “Protocol for Practice” published by the American Association of Critical Care Nurses
  Ans: B

 

 

8. Which of the following strategies is most appropriate for the new nurse to use in promoting evidence-based best practices?
  A) Using the institutional policy and procedure manual as the primary resource for clinical problem solving
  B) Seeking out current, established sources of evidence in his or her area of specialty practice
  C) Adhering to long-established nursing traditions, symbols, and interventions
  D) Role-modeling behaviors and actions of experienced nurses who have been practicing for some time
  Ans: B

 

 

9. Which of the following would the nurse identify as a potential barrier to implementation of evidence-based practice?
  A) An increasing number of nurses educated at the graduate or doctoral level
  B) Institutional support for research activities and researchers
  C) The high degree of technical information that is often difficult to understand
  D) Confidence that the nursing staff has the skill set needed to conduct research
  Ans: C

 

 

10. After teaching a group of students about evidence-based practice and approaches, the instructor determines that additional teaching is needed when the students identify which of the following as an example of evidence-based practice?
  A) Integrative reviews
  B) Meta-analyses
  C) Institutional standards
  D) Randomized control trials
  Ans: C

 

 

11. As part of the preparation for implementing an evidence-based practice intervention on a nursing unit, an in-service program is being done. Which of the following would the presenter cite as the overall goal of this intervention?
  A) Cost-effectiveness
  B) Enhanced professional credibility
  C) Increased work efficiency
  D) Improved patient outcomes
  Ans: D

 

 

12. A nurse involved in research for evidence-based practice is evaluating the effects of an intervention with that of another intervention using a limited population. The nurse is engaged in which of the following?
  A) Randomized control trial
  B) Integrative review
  C) Practice-based evidence for continuous process improvement
  D) Meta-analysis
  Ans: C

 

 

13. A nursing staff wants to implement an evidence-based intervention on the unit. Which of the following would the staff need to do first?
  A) Collaborate with a research mentor.
  B) Get support from the administration.
  C) Seek out the medical librarian.
  D) Contact the professional nursing organization.
  Ans: B

 

 

14. During an orientation group, a new nurse asks the advanced practice nurse about ways to promote evidence-based practice. Which of the following suggestions would be least helpful?
  A) “Stay true to the nursing traditions because these are essential to practice.”
  B) “Subscribe to several professional journals and read them for information.”
  C) “Check for sources of evidence already out there so you don’t reinvent the wheel.”
  D) “Don’t stick to just one source of evidence, use multiple sources.”
  Ans: A

 

 

15. A nurse is looking for critiques of existing nursing research studies. Which of the following sources would be most helpful?
  A) Cochrane Collaboration
  B) National Guideline Clearinghouse
  C) Agency for Healthcare Research and Quality
  D) Worldviews on Evidence-Based Nursing
  Ans: D

 

 

16. After teaching a class about benchmarking and institutions considered to be national leaders in evidence-based nursing practice, the instructor determines that additional teaching is needed when the class identifies which institution as a leader?
  A) University of Iowa
  B) University of Chicago
  C) Arizona State University
  D) McMaster University of Ontario
  Ans: B

 

 

17. When incorporating new evidence into clinical practice, which of the following is considered essential to achieve successful implementation?
  A) Health care institutional review
  B) Buy-in from the interdisciplinary team
  C) Patient and family support
  D) Participation of other nurses
  Ans: B

 

 

18. When describing the term best practice to a group of students, a nursing instructor would associate this term with which of the following?
  A) Shared decision making
  B) Clinical expertise
  C) Benchmarking
  D) Evidenced-based nursing practice
  Ans: C

 

 

19. A nursing student asks the instructor, “Where does evidence-based practice begin?” Which response by the instructor would be the most appropriate?
  A) “It starts with questions that arise in practice settings.”
  B) “There really is no actual beginning; it is ongoing.”
  C) “Changes in technology are usually the stimulus.”
  D) “A physician identifies a problem, which prompts nurses to respond.”
  Ans: A

 

 

20. After teaching a group of nursing students about evidenced-based practice, the instructor determines the need for additional teaching when the students identify which of the following as a source of evidence?
  A) Meta-analyses
  B) Quasi-experimental studies
  C) Consultation with an experienced nurse
  D) Integrative reviews
  Ans: C

 

1. When describing workplace violence to a group of students, which of the following would the instructor include in the discussion?
  A) A new phenomenon with most recent occurrences over the past decade
  B) Relatively rare in health care with the potential to affect workers in all sectors
  C) Directed at all health care professionals with nurses being at high risk
  D) Primarily involves verbal abuse rather than physical harm in health care settings
  Ans: C

 

 

2. Which of the following would be identified as a common reason for the underreporting of workplace violence?
  A) Many individuals fail to recognize violence in the workplace as violence.
  B) Such violence rarely results in serious or long-term injury.
  C) Most individuals do not know to whom to report such violence.
  D) Subordinates are afraid of repercussions because many perpetrators are management staff.
  Ans: A

 

 

3. After teaching a group of students about violence in nursing, the instructor determines that the teaching was successful when the students identify which of the following as third-party violence?
  A) Is perpetrated by outside persons entering the workplace with criminal intent, such as armed robbery for drugs or gang reprisals in emergency departments
  B) Refers to the effect of violence on those witnessing violence such as family members and colleagues
  C) Occurs when nurses are violent toward those in their professional care
  D) Focuses on nurses’ experiences in times of extreme emergencies such as biochemical/terrorist attacks
  Ans: B

 

 

4. A nurse manager is preparing a presentation for a group of staff nurses related to violence against female nurses. Which of the following would the nurse manager expect to include?
  A) Occurs more often than against male nurses
  B) Occurs less often than against male nurses
  C) Occurs with the same frequency as against male nurses
  D) Is almost always perpetrated by other female nurses
  Ans: A

 

 

5. Which of the following best reflects the organizational approach to violence in nursing?
  A) Developing broad policies and procedures to address this problem
  B) Immediately informing law enforcement of the issue
  C) Developing a culture that does not condone the behavior
  D) Instituting disciplinary action as deemed by the statutory organization
  Ans: C

 

 

6. After teaching a class on workplace violence and global approaches, the instructor determines that the students have understood the material when they identify which term as being the preferred term when referring to this issue?
  A) Mobbing
  B) Incivility
  C) Bullying
  D) Social undermining
  Ans: C

 

 

7. When describing the concept of violence in nursing, which of the following would be most appropriate?
  A) The act of violence is the most important aspect.
  B) Abuse of power often is not considered violence.
  C) Statistics related to violence in nursing are highly specific.
  D) The nonphysical effects are often ignored.
  Ans: D

 

 

8. A student is reviewing information about nonphysical workplace behaviors involving nurses. Which of the following if identified by the student indicates a need for additional study about this topic?
  A) Limited to patients with dementia
  B) Occurs more often with male nurses
  C) Is similar to incidents involving nonphysical violence
  D) Occurs mainly in specialized care areas
  Ans: D

 

 

9. A nursing instructor is describing violence in nursing. Which of the following would the instructor include in the discussion?
  A) Workplace violence occurs primarily in acute care settings.
  B) Most persons view workplace violence in the same way.
  C) Each person’s experience with violence is unique.
  D) Categorizing the types of violence experienced is difficult.
  Ans: C

 

 

10. Which of the following would be least likely to be involved with third-party violence?
  A) Colleague
  B) Family member
  C) Significant other
  D) Health care agency
  Ans: D

 

 

11. After teaching a group of students about legislative approaches to workplace violence, the instructor determines that the teaching has been successful when the students identify which country as referring to workplace violence as inappropriate behavior?
  A) United States
  B) Australia
  C) Canada
  D) United Kingdom
  Ans: B

 

 

12. A nurse bullies another nurse colleague. This would be categorized as which type of violence
  A) Horizontal violence
  B) Vertical violence
  C) Third-party violence
  D) External perpetrator violence
  Ans: A

 

 

13. A nurse is reading an article on workplace violence from several years ago that describes incidents occurring in Europe. Which term would the nurse most likely see used in the article?
  A) Horizontal violence
  B) Mobbing
  C) Bullying
  D) Workplace violence
  Ans: B

 

 

14. When describing violence against male nurses, which of the following most likely would be included?
  A) It arises from the same forces as that for female nurses.
  B) Males are often the major perpetrators of internal violence in nursing.
  C) More male nurses are victims of violence than female nurses.
  D) More research is needed to evaluate violence against male nurses.
  Ans: D

 

 

15. After teaching a class of students about different types of physical and nonphysical workplace violence, the instructor determines that the students have understood the material when they identify which of the following as an example of physical violence?
  A) Rudeness
  B) Rumors
  C) Pinching
  D) Uncooperativeness
  Ans: C

 

 

16. As part of a presentation on workplace violence, a nurse explains that physical violence is more commonly associated with which of the following?
  A) Nurse-to-nurse violence
  B) Patient-to-nurse violence
  C) Organization-to-nurse violence
  D) Third-party violence
  Ans: B

 

 

17. A nurse who is walking from the parking lot to the health care agency is attacked and robbed at gunpoint. The nurse is a victim of which type of violence?
  A) External-perpetrator violence
  B) Organization-to-nurse violence
  C) Patient-to-nurse violence
  D) Nurse-to-nurse violence
  Ans: A

 

 

18. A group of nursing students are preparing a class presentation about legislation and workplace violence. Which of the following would the group include as specific to the United States?
  A) Occupational Health, Safety and Welfare (Industrial Manslaughter) Amendment Bill
  B) Universal Declaration of Human Rights
  C) Occupational Safety and Health Act
  D) International Covenant on Civil and Political Rights
  Ans: C

 

 

19. A nurse is reviewing research studies related to the organizational approach to workplace violence. Which of the following would the nurse find as the main theme?
  A) Inadequate working conditions
  B) Trust and mistrust
  C) Disciplinary shortfalls
  D) Burden of staffing shortages
  Ans: B

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test Bank For Professional Issues In Nursing Challenges And Opportunities 3rd Edition By Huston”

Your email address will not be published. Required fields are marked *